Onze oplossingen

SuiteSurgery staat voor vernieuwende concepten: verbetering van schone lucht daar waar het ertoe doet en maakt het mogelijk met haar diverse producten om meer gedecentraliseerd en ook bijvoorbeeld office-based te gaan werken.

Operatieve zorg kan altijd beter

Wij zijn ervan overtuigd dat operatieve zorg altijd beter kan. En vanuit deze filosofie hebben we producten ontwikkeld die zeer innovatief zijn: de SurgiCube®, de SteriStay® en de Toul Operio® productlijn. Met onze producten kun je een enorme verbeterslag maken. Zowel op snelheid, veiligheid, capaciteit, kostenefficiëntie en patiëntcomfort.

SurgiCube International BV

De SurgiCube® wordt internationaal met fantastische resultaten gebruikt. Er zijn wereldwijd reeds honderdduizenden operaties uitgevoerd.

Plug & Play
Locatie onafhankelijk

Toul Meditech AB

De Operio® en de SteriStay® productlijn zijn een aanwinst voor iedere behandelruimte om een optimaal schoon chirurgisch werkgebied te creëren voor schone en hoog infectiegevoelige behandelingen bijeen grote diversiteit aan disciplines.

Optimaal schoon
Mobiel en Plug & Play

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie aanvragen

Oplossing in gebruik

Bekijk alle cases

Meestgestelde vragen

Training

We delen onze kennis en ervaring en we bieden uitgebreide training, voor gebruikers en voor partners, live in onze kantoren in Zweden of Nederland, bij jou op locatie of via webmeetings.

Reparaties

Als een van onze producten om wat voor reden dan ook gerepareerd moet worden, zorgt een onderhoudscontract ervoor dat we reserveonderdelen voor je beschikbaar hebben. Onze monteurs zijn zo snel mogelijk ter plaatse en we zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Onderhoud

Er zijn uitgebreide preventieve onderhoudsprogramma's beschikbaar voor al onze SuiteSurgery-producten, waaronder filtervervanging en validaties. Vraag het ons of onze lokale partners voor optimale prestaties en constante inzetbaarheid.

Veiligheid

Het creëren van een veilig beschermd gebied rond de wond en steriele instrumenten is essentieel. Dat gebied moet zo schoon mogelijk blijven. We voorkomen effectief besmetting via de lucht: er zijn al honderdduizenden operaties veilig uitgevoerd en de hoeveelheid neemt elke dag toe.

Support

SuiteSurgery staat voor goede zorg. In het zorglandschap maar ook voor onze relaties en klanten. Daarom streven we naar de juiste support. Met ons team en vooral via onze support pagina waar je belangrijke details kunt vinden.

Onderhoudssupport
Technische aspecten
Antwoord op alle meestgestelde vragen

Veilig én vooruitstrevend

Onze producten voldoen aan alle internationale veiligheidseisen en zijn in verschillende situaties optimaal toe te passen.

Facts & Figures

Wil je ook inzicht in alle specificaties en features? Download dan ons factsheet met alle details.

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo