Support

Heb je een specifieke vraag of heb je hulp nodig? Geen zorgen, wij staan voor je klaar! Ons deskundige team staat paraat om je te helpen en al jouw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor een snelle en betrouwbare ondersteuning.

Toul Meditech®

Steriele afschermingen

Een medisch apparaat moet voldoen aan de wettelijke vereisten. De steriele afscherming fungeert als een fysieke barrière die de patiënt en het personeel beschermt tegen besmetting. De steriele afscherming maakt de luchtstroom ook niet-turbulent.

Gemengd systeem

De luchtstroom wordt alleen lokaal over de operatieplaats en instrumenten verdeeld en heeft geen invloed op het reguliere ventilatiesysteem.

Positionering

Plaats de Operio® in een rechte positie gericht op de plaats waar je de schone lucht wilt verspreiden. Een goede afstand is 30 - 45 inches / 75 - 115 cm.

SurgiCube®

Veiligheid

Het creëren van een veilig beschermd gebied rond de wond en steriele instrumenten is essentieel. Dat gebied moet zo schoon mogelijk blijven. We voorkomen effectief besmetting via de lucht: er zijn al honderdduizenden operaties veilig uitgevoerd en de hoeveelheid neemt elke dag toe.

Afmetingen

SurgiCube® is verkrijgbaar in een aantal standaardmaten, zodat we de gewenste ruimte kunnen creëren. De gemiddelde minimale kamergrootte begint vanaf 18m². Comfortabel voor chirurg en operatiepersoneel. In de grotere maat passen zelfs drie personen (onderwijs/training).

Patiëntenstroom

Met SurgiCube® zijn wereldwijd zeer efficiënte patiëntentrajecten gerealiseerd. Veel casussen per behandeling, bilaterale procedures en korte omlooptijden. Het succes is te vinden in personeel en logistiek. Bekijk onze referenties en overtuig uzelf.

Support & Service

Training

We delen onze kennis en ervaring en we bieden uitgebreide training, voor gebruikers en voor partners, live in onze kantoren in Zweden of Nederland, bij jou op locatie of via webmeetings.

Reparaties

Als een van onze producten om wat voor reden dan ook gerepareerd moet worden, zorgt een onderhoudscontract ervoor dat we reserveonderdelen voor je beschikbaar hebben. Onze monteurs zijn zo snel mogelijk ter plaatse en we zorgen ervoor dat je snel weer aan de slag kunt.

Onderhoud

Er zijn uitgebreide preventieve onderhoudsprogramma's beschikbaar voor al onze SuiteSurgery-producten, waaronder filtervervanging en validaties. Vraag het ons of onze lokale partners voor optimale prestaties en constante inzetbaarheid.

Delivery & Operations

Project management

Neem voor hulp bij projectmanagement direct contact met ons op. We hebben internationale ervaring en hebben veel voorbeelden van succesvolle implementaties bij onze klanten.

Installaties

We bieden transportdiensten, installatiediensten en validatiediensten, via onszelf of via onze partners. Installaties mogen alleen worden uitgevoerd door gecertificeerde partners. We bieden regelmatig trainingen en updates aan.

Verzending

Alle producten op voorraad kunnen binnen 1 tot 2 weken worden verzonden. Bij op maat gemaakte SurgiCube® units kan het 12-14 weken duren voordat ze worden vrijgegeven voor verzending. Alle producten worden veilig verpakt en geleverd.

Meest gestelde vragen

Vragen hebben is goed en we staan te popelen om ze te beantwoorden en je te helpen. Voor persoonlijk contact kun je hier een afspraak maken. Daarnaast vind je hier onze veelgestelde vragen.

Download technische specificaties

SuiteSurgery staat voor goede zorg. In het zorglandschap maar ook voor onze relaties en klanten. Daarom streven we naar de juiste support. Met ons team en vooral via onze support pagina waar je belangrijke details kunt vinden.

Technical specs SteriStay.pdf

Technical specs Operio Clinic.pdf

Technical specs Operio Ceiling.pdf

Technical specs Operio Mobile.pdf

Technical specs Surgicube.pdf