Plan een gratis demo in

SurgiCube®

De SurgiCube® zorgt lokaal voor een optimaal gefilterde, ultra-schone operatie omgeving waarin microchirurgische ingrepen en kleine operaties kunnen worden uitgevoerd.

Ultra-schone lucht leveren, daar waar het ertoe doet: op en rondom het operatiegebied.

Dat is wat de SurgiCube® doet: ultra-schone lucht daar aanbieden waar het essentieel is, op en rond het directe wondgebied en de steriele instrumenten. Het concept is simpel: zorg voor een beschermd gebied vrij van kiemdragende partikels zodat transport en overdracht van kolonievormende eenheden tot een absoluut minimum beperkt wordt. Door de compacte wijze waarop dit gebeurt en in combinatie met de speciale afdekmethodiek wordt als het ware een compact beschermd gebied gerealiseerd dat geen of nauwelijks hinderlijke apparaten of instrumenten of aanwezige teamleden of opengaande deuren omvat die de ultra-schone luchtstroom kunnen verstoren. Het resultaat: een ècht ultra-schoon werkgebied dat zowel in rust als operationeel ISO-5 geclassificeerde lucht levert.

De SurgCube® wordt gedistributeerd door

Client logo
Client logo
Client logo
Client logo
Client logo

Ontdek de voordelen

Gegarandeerd ultra-schone lucht

Met de SurgiCube® ben je verzekerd van ultra-schone lucht. De luchtstroom wordt over het operatiegebied geblazen, over de volle breedte van het operatiegebied. Het opererende team kan zich vrij bewegen zonder een negatieve invloed uit te oefenen op het ultra-schone beschermd gebied. Alle mogelijke contaminatiebronnen worden buitenspel gezet.

Locatie-onafhankelijk

Het unieke van de SurgiCube® is dat je in vrijwel elke ruimte veilig kunt opereren! Plug & Play. Praktisch en snel inzetbaar! Beperkte operatieruimte en -capaciteit behoren tot het verleden. De SurgiCube® kan in iedere geschikte ruimte worden geplaatst, locatieonafhankelijk, bijvoorbeeld geïntegreerd in de polikliniek, of op een volledig ‘andere’ locatie waarbij opereren in een monumentenpand of in een ‘office-based-setting’ nu eenvoudiger mogelijk is. De SurgiCube® modulair opgebouwd, heeft een duurzame constructie en is semi-mobiel wat betekent dat de SurgiCube® altijd kan verhuizen naar een andere locatie.

Capaciteit en vrijheid van opschalen

Een bescheiden start, de mogelijkheid tot uitbreiden of opschalen of van dagdeel of programma wisselen zonder impact voor anderen. Met je eigen team opereren wanneer dat het beste past, mogelijkheden om tijdens een pandemie toch door te kunnen gaan. Een passende patiëntenstroom organiseren welke logisch is voor patiënt én team. Met de producten van SuiteSurgery is juist dat mogelijk. Gemakkelijk, slimmer en efficiënter ondernemen is hierdoor praktisch overal realiseerbaar.

Kostenbesparing

Surgicube® zorgt voor kostenbesparing op meerdere gebieden. Als eerste omdat de aanschaf een fractie is van die van een reguliere OK. Tevens wordt bespaard op de bouwkosten, huisvestingskosten, onderhoudskosten en energiekosten. Door deze besparingen worden de kosten per ingreep sterk gereduceerd, terwijl er periodiek meer ingrepen uitgevoerd kunnen worden. Win-win!

Calamiteiten

Een ander voordeel van de SurgiCube® is de snelle uitbreidingsmogelijkheid van de operatie capaciteit die de unit biedt bij rampen of externe calamiteiten. Ook bij mogelijke storingen in de reguliere OK bieden de SuiteSurgery producten een uitwijkmogelijkheid voor behandelingen. Met een klein stroomaggregaat kan de unit snel worden ingezet als (nood-)operatiefaciliteit.

Verhoging patiëntcomfort

Patiënten ervaren het gehele proces (van entree tot vertrek) als veel prettiger, korter en persoonlijker dan binnen een reguliere OK. De toegankelijkheid van de SurgiCube® speelt hierbij een belangrijke rol, evenals het feit dat het dragen van operatiekleding voor de patiënt niet nodig is. Zelf plaatsnemen op de behandelstoel, niet hoeven omkleden en een snelle afhandeling van de ingreep creëert voor de patiënt een meer ontspannen ervaring.

Locatie afhankelijk

Het unieke van de SurgiCube® is dat je in vrijwel elke ruimte veilig kunt opereren! Plug & Play. Beperkte operatieruimte en -capaciteit behoren tot het verleden. De SurgiCube® kan in iedere geschikte ruimte worden geplaatst, locatieonafhankelijk, bijvoorbeeld geïntegreerd in de polikliniek, of op een volledig ‘andere’ locatie waarbij opereren in een monumentenpand of in een ‘office-based-setting’ nu eenvoudiger mogelijk is. De SurgiCube® modulair opgebouwd, heeft een duurzame constructie en is semi-mobiel wat betekent dat de SurgiCube® altijd kan verhuizen.

Gegarandeerd ultra-schone lucht

Met de SurgiCube® ben je verzekerd van ultra-schonelucht. De luchtstroom wordt over het operatiegebied geblazen, over de vollebreedte van het operatiegebied. Het opererende team kan zich vrij bewegenzonder een negatieve invloed uit te oefenen op het ultra-schone beschermdegebied. Alle mogelijke contaminatiebronnen worden buitenspel gezet.

Vrijheid van opschalen

Een bescheiden start, de mogelijkheid tot uitbreidenof opschalen of van dagdeel of programma wisselen zonder impact voor anderen. Metje eigen team opereren wanneer het het beste past, mogelijkheden om tijdens eenpandemie toch door te kunnen gaan. Een passende patiëntenstroom organiserenwelke logisch is voor patiënt én team. Met de producten van SuiteSurgeryis juist dat mogelijk. Gemakkelijk, slimmer en efficiënter ondernemen ishierdoor praktisch overal realiseerbaar.

Kostenbesparing

SuiteSurgery zorgt voor kostenbesparing op meerdere gebieden. Als eerste  omdat de aanschaf een fractie is van die van een reguliere OK. Tevens wordt bespaard op de bouwkosten, huisvestingskosten, onderhoudskosten en energiekosten. Door deze besparingen worden de kosten per ingreep sterk gereduceerd, terwijl er periodiek meer ingrepen uitgevoerd kunnen worden. Win-win!

Patiëntcomfort

Patiënten ervaren het gehele proces (van entree tot vertrek) als veel prettiger, korter en persoonlijker dan binnen een reguliere OK. De toegankelijkheid van de SurgiCube® speelt hierbij een belangrijke rol, evenals het feit dat het dragen van operatiekleding niet nodig is. Zelf plaatsnemen op de behandelstoel, niet hoeven omkleden en een snelle afhandeling van de ingreep creëert voor de patiënt een meer ontspannen ervaring.

Calamiteiten

Een ander voordeel van de SurgiCube® is de snelle uitbreidingsmogelijkheid van de operatie capaciteit die de unit biedt bij rampen of externe calamiteiten. Ook bij mogelijke storingen in de reguliere OK bieden de SuiteSurgery producten een uitwijkmogelijkheid voor behandelingen. Met een klein stroomaggregaat kan de unit snel worden ingezet als (nood-)operatiefaciliteit.

Arrow icon
Arrow icon

SurgiCube® in gebruik

Bekijk alle cases

Verbruiks-artikelen en accessoires

Ontdek ons assortiment verbruiksartikelen en accessoires. Speciaal ontworpen voor de producten van Toul Meditech® en SurgiCube®. Met aandacht voor kwaliteit en hygiëne bieden wij een scala aan betrouwbare eenmalige gebruiksopties, om te voldoen aan al jouw medische behoeften.

Monitoring

Monitoring devices are available for measuring the air velocity and for measuring particles.

Filter(s)

Spare filters are available for replacement of the front filters and for the HEPA-filter. Please ask for our safe and economic preventive maintenance programs.

Single use drape

The single-use consumable is available for all individual SurgiCube® sizes: SCDR180, SCDR200, SCDR220. The drapes are the physical and sterile barrier between the dirty air and the clean air, creating a closed compartment for optimized aseptic conditions.

Artikelen kopen?

Verzeker jezelf van veilige en effectieve wegwerp-artikelen voor elke procedure.

Kom in contact

Meestgestelde vragen

Veiligheid

Het creëren van een veilig beschermd gebied rond de wond en steriele instrumenten is essentieel. Dat gebied moet zo schoon mogelijk blijven. We voorkomen effectief besmetting via de lucht: er zijn al honderdduizenden operaties veilig uitgevoerd en de hoeveelheid neemt elke dag toe.

Afmetingen

SurgiCube® is verkrijgbaar in een aantal standaardmaten, zodat we de gewenste ruimte kunnen creëren. De gemiddelde minimale kamergrootte begint vanaf 18m². Comfortabel voor chirurg en operatiepersoneel. In de grotere maat passen zelfs drie personen (onderwijs/training).

Patiëntenstroom

Met SurgiCube® zijn wereldwijd zeer efficiënte patiëntentrajecten gerealiseerd. Veel casussen per behandeling, bilaterale procedures en korte omlooptijden. Het succes is te vinden in personeel en logistiek. Bekijk onze referenties en overtuig uzelf.

Support

SuiteSurgery staat voor goede zorg. In het zorg landschap maar ook voor onze relaties en klanten. Daarom streven we naar de juiste support. Met ons team en vooral via onze support pagina waar je belangrijke details kunt vinden.

Onderhoudssupport
Technische aspecten
Antwoord op alle meestgestelde vragen

Meer weten?Bekijk SurgiCube®
in detail

SurgiCube® maakt opereren aantoonbaar sneller, beter, veiliger én kostenefficiënter. Benieuwd naar de afmetingen en verschillende modellen?

SurgiCube®

Wil je ook inzicht in alle specificaties en features? Lees er meer over op de website van Surgicube®.