Mogelijkheden

De vergrijzing, de zorgkosten, een groeiend aantal niet ingevulde vacatures, de pandemie en alle daaruit voortvloeiende uitdagingen vragen om een verdere optimalisatie van de zorg.

Denken in mogelijkheden

Grip op je uitdagingen

Een grote diversiteit aan uitdagingen hebben ons bereikt en van de vele projecten die we hebben voorzien van onze SuiteSurgery oplossingen hebben we hier een aantal van de meest herkenbare uitdagingen opgesomd.

Kostenbeheersing

Door de inzet van de producten van SuiteSurgery ben je in staat om de kosten beheersbaar te maken én te houden. Denk aan minder hoge investeringen, een betere verdeling tussen het conventioneel operatiecentrum en een additioneel gedecentraliseerd behandelcentrum op de polikliniek of op een externe locatie.

Borging van veiligheid en kwaliteit

Door de sublieme techniek is de kwaliteit van de lucht in het beschermd gebied optimaal. In de gehele keten van infectiepreventie nemen de producten van SuiteSurgery een stevige positie in waarbij het voorkómen van luchtgedragen contaminatie optimaal is en daarmee de beperking op mogelijke infecties gewaarborgd is.

Personeelstekort

De goed planbare behandelingen die vaak onder lokale verdoving uitgevoerd kunnen worden, staan het toe om met een klein team grootse resultaten te behalen. Optimalisering van processen en patiëntenstromen is perfect mogelijk met de SuiteSurgery producten.

Overvolle OK's en operatieruimtes

Door vergrijzing, hogere levensverwachting en betere behandelmethoden zal de druk op de reguliere OK toenemen. Om die dure (hybride) operatiefaciliteiten te ontlasten kan met de producten van SuiteSurgery uitgeweken worden naar nieuwe innovatieve behandelruimtes.

Ruimtegebrek

De producten van SuiteSurgery zijn eenvoudig in iedere geschikte ruimte te zetten en leveren dus veilig en snel extra capaciteit door bestaande ruimtes te upgraden of geheel nieuwe mogelijkheden te genereren om behandelfaciliteiten te integreren op nieuwe plekken binnen uw organisatie.

Patiënt comfort

De beleving van mensen die behandeld zijn in één van de concepten van SuiteSurgery is ongeëvenaard: een zeer kort verblijf, de mogelijkheid gewone eigen kleding aan te houden, korte lijnen, herkenbaar personeel en dat alles onder de meest schone omstandigheden. Het ‘walk-in walk-out’ principe zoals bijvoorbeeld bij de tandarts wordt zeer hoog gewaardeerd. De patiënt voelt zich meer cliënt en kan echt gepersonaliseerd behandeld worden.

Onze oplossingen

Wij zijn ervan overtuigd dat operatieve zorg altijd beter kan. En vanuit deze filosofie hebben we producten ontwikkeld die zeer innovatief zijn: SurgiCube®, SteriStay® en de Toul Operio® productlijn. Schone lucht daar waar het ertoe doet.

Ontdek oplossingen

Succesverhaal

Benieuwd naar de ervaringen van collega's?

Oogarts Kasper de Roon Hertoge van Oogartsenpraktijk Delfland in Delft, Nederland, deelt graag zijn ervaringen!