Het verhaal van SuiteSurgery

In een continu veranderend zorglandschap met haar grote aantal uitdagingen focussen wij ons op een logischer en meer gedifferentieerd aanbod van optimaal geschikte en veilige operatiefaciliteiten. Ontstaan vanuit de praktijk en gecombineerd met een flinke portie gezond verstand hebben wij producten ontwikkeld die innovatieve en vernieuwende concepten mogelijk maken.

Ervaring, geloof, overtuiging en innovatie

SuiteSurgery is een overkoepelende merknaam die staat voor innovatieve medische oplossingen, zoals SurgiCube®, SteriStay® en de Toul Operio® productlijn. SuiteSurgery staat voor vernieuwende concepten: verbetering van schone lucht daar waar het ertoe doet en maakt het mogelijk met haar diverse producten om meer office-based te gaan werken.

Jarenlange ervaring in de medische sector

Specialistische expertise binnen de oogheelkunde

Pragmatisch en innovatief

Buiten de geijkte paden durven denken

Internationaal track-record

Baanbrekend in de medische sector in binnen- en buitenland

Patiënt comfort staat voorop

Ons team

Ger Vijfvinkel

Na de verkoop van zijn succesvolle bedrijf DORC International BV, een bedrijf met wereldwijde erkenning in de oogheelkundige chirurgie, is Ger op zoek gegaan naar een nieuwe innovatieve uitdaging en kwam zo in contact met de ontwerper van de SurgiCube®.

Ramón Hilberink

Opgeleid in de optiek ontwikkelde Ramón zijn carrière zich meer richting de chirurgische kant van de oogheelkunde en heeft hij veel geleerd en gewerkt op de OK. Toen Ramón hoorde van de operatie-unit zoals bedacht door oogarts Melles uit Rotterdam, was hij direct verkocht.

Tomas Hansson

Als technicus, innovator en vooruitstrevende ondernemer raakte Tomas geïnteresseerd in hoe wondinfecties ontstaan toen een dierbare van hem werd getroffen door een diepe infectie met heftige gevolgen.