Referenties

Lezen wat klanten over ons denken? In de referenties hieronder nemen we je mee in een selectie van onze klantverhalen.

Prof. Gerd Auffarth is oogchirurg en voorzitter van de afdeling Oogheelkunde van het Heidelberg University Eye Hospital in Heidelberg, Duitsland - een van de oudste en bekendste oogziekenhuizen van het land. Hij is ook hoofd van het David J. Apple Center for Vision Research en de eerste chirurg ter wereld die een torische, een asferische en een multifocale intra-oculaire lens implanteerde.

Toen de vraag naar intravitreale injecties in het oogziekenhuis boven alle eerdere niveaus uitkwam, creëerde professor Gerd Auffarth een nieuw speciaal centrum uitgerust met een SurgiCube® om deze essentiële behandelingen uit te voeren.

Dr. Lukas Månsson is afdelingshoofd orthopedische chirurgie en spoedeisende geneeskunde van het Vestre Viken-ziekenhuis in Drammen, Noorwegen. Daarnaast is hij orthopedisch chirurg, voornamelijk in heup-, schouder- en traumachirurgie. Als onderdeel van een ingrijpende renovatie van bestaande operatiekamers in 2014 heeft het orthopedische team innovatieve luchtstroomsystemen onderzocht.

De Toul Meditech Operio® is onderdeel geworden van het infectie preventie systeem van het ziekenhuis. In korte tijd werd deze technologie eenvoudig geïntegreerd in de chirurgische processen van de orthopedische afdeling.

We hebben door gebruik van de Toul Meditech-technologie het risico op veel infecties verminderd.

Dr. Lukas Månsson

Vestre Viken

Dr. Christophe Panthier is oogchirurg bij de Fondation Adolphe de Rothschild in Parijs, Frankrijk. Naast een belangrijk lid van het chirurgisch team voor deze afdeling, leidt hij ook een werkgroep die zich bezighoudt met het verbeteren van de praktijk van cataractchirurgie.

Patiënten brachten onnodig veel tijd door in het ziekenhuis na een staaroperatie, als gevolg van een diepe verdoving. Patiënten waren onnodig gestrest door aanwezigheid in een chirurgische omgeving. De SurgiCube® bleek een zeer goede manier om de chirurgische omgeving te verbeteren, zonder dat de chirurgische veiligheid in het gedrang komt.

Dhr. Simon Madge is Senior Consultant Oogchirurg, directeur van Hereford Vision Surgical Group en Senior Consultant in Oogheelkundige Chirurgie bij een NHS-praktijk in Wye Valley NHS Trust, ook in Hereford, Verenigd Koninkrijk.

Toen de Covid-19-pandemie het Verenigd Koninkrijk begon te beïnvloeden, konden veel zorginstellingen hun normale activiteiten niet voortzetten. De Toul Meditech Operio® bood de mogelijkheid om door te gaan en creëerde een veilige omgeving voor staaroperaties.

De Toul Meditech Operio® heeft ons echt weer 'op de been' gebracht en het zicht voor honderden mensen hersteld. Anders zouden we als een dienst verlamd zijn geweest.

Dhr. Simon Madge

Hereford Vision Surgical Group

Oogchirurg James Ball bekleedt een aantal functies bij het Royal College of Ophthalmologists die betrokken zijn bij de opleiding en het onderzoek van refractieve chirurgen. Zijn voornaamste interesses zijn nu refractieve chirurgie en zijn voorzitterschap bij de British Society for Refractive Surgery. Met enige frustratie over de omgeving waarin hij werkte, besloot hij zijn eigen praktijk te beginnen en richtte Custom Vision Clinic op in een landgoed uit de 19e eeuw in het Verenigd Koninkrijk.

De nieuwe faciliteiten van de SurgiCube® zijn het bewijs dat chirurgische omgevingen van topkwaliteit met de juiste technologie zelfs in historische gebouwen kunnen worden.

Client logo
H+MC
Het oog ziekenhuis rotterdam
Groene Hart Ziekenhuis
Eyecare network