Ziekenhuizen

Als ziekenhuis is alles erop gericht om de beste zorg te realiseren voor je patiënten. Maar je hebt ook te maken met verschillende uitdagingen om dit te kunnen bewerkstelligen.

Alternatief en aanvulling voor de OK

Het aanbod binnen de productlijn van SuiteSurgery biedt belangrijke voordelen voor bestaande operatiekamercomplexen, maar zeker ook voor nieuwe concepten zoals ‘poli-opereren’, een innovatieve en nieuwe invulling van de bekende POK. Wil je extra schone lucht daar waar het belangrijk is, maar is dat tegelijk ook lastig vanwege de grootte van het team en de benodigde apparatuur en instrumenten, plaats dan één van onze mobiele Operio® units waarmee je Plug & Play zorgt voor een extra schoon gebied. Of plaats steriele instrumenten met een gerust hart buiten het plenum / beschermd gebied en voel je verzekerd van de veiligheid die onze SteriStay® instrumenttafels met continu schone lucht bieden. Of dek vast op voor de volgende operatie onder dezelfde schone omstandigheden als een klasse 1 OK. Het kan met de oplossingen van SuiteSurgery.

Flexibele
operatie-units

Onze flexibele operatie-units bieden een lokale ultra-schone omgeving en een geheel eigen en eenvoudige logistiek. De SurgiCube® is bijvoorbeeld de perfecte behandelomgeving voor veel microchirurgische ingrepen. Je bent dus als ziekenhuis veel minder afhankelijk van de grote OK’s. SteriStay® en Operio® producten bieden een perfecte aanvulling op de reguliere OK’s voor lokale luchtkwaliteit verbetering bijvoorbeeld. We bieden de mogelijkheid om binnen de relatief eenvoudige behandelkamers een ISO-5 klasse behandelgebied te realiseren. Veel vooraanstaande ziekenhuizen in binnen- en buitenland gingen je voor.

De uitdagingen

De uitdaging
Onvoldoende beschermd gebied
Onze oplossing
Optimaal schoon werkgebied
De uitdaging
Beperkte OK-tijd
Onze oplossing
Volledige flexibel
De uitdaging
Belastend voor patiënten
Onze oplossing
Optimaal patiënt comfort
De uitdaging
Verblijfsduur
Onze oplossing
Walk-in Walk-out principe
De uitdaging
Duur operatiecomplex
Onze oplossing
Lage investering, hoge ROI
De uitdaging
All-round personeel
Onze oplossing
Eigen toegewijd team
De uitdaging
Permanente inrichting
Onze oplossing
Flexibel en semi-mobiel
De uitdaging
Hoge verbruikskosten
Onze oplossing
Zeer lage kosten
De uitdaging
Hoge servicekosten
Onze oplossing
Zeer lage servicekosten
De uitdaging
Langlopende projecten
Onze oplossing
Flexibel en Plug-&-Play
Arrow icon
Arrow icon

De voordelen die SuiteSurgery biedt

Ultra-schone lucht
Plug & Play
Flexibel inzetbaar
Verhoging patiënt comfort
Scherpe prijs/kwaliteit verhouding
Capaciteit toename
Snel kunnen opschalen

Verlaag personeelsdruk

Door de innovatieve concepten van SuiteSurgery ontstaan veel mooie initiatieven waarbij de focus ligt op het creëren van zeer efficiënte zorgpaden en behandeltrajecten. De one-fits-all benadering van dure (hybride)  operatiekamers pakt niet zelden duur en inefficiënt uit. Wij van SuiteSurgery zijn dan ook voorstanders van het differentiëren en decentraliseren van bepaalde operaties die eenvoudiger, slimmer, schoner en efficiënter kunnen.

Facts & Figures

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan snel onze factsheet. En als er vragen zijn, dan helpen we je graag!

Client logo
H+MC
Het oog ziekenhuis rotterdam
Groene Hart Ziekenhuis
Eyecare network