Voor wie

De oplossingen van SuiteSurgery zijn gemaakt voor professionele en innovatieve specialisten die het verschil willen maken en efficiëntie, veiligheid en patiëntcomfort voorop hebben staan

Veiligere en snellere zorg

Iedere zorginstelling heeft te maken met diverse uitdagingen. Of het nu om een zelfstandige kliniek, een regulier, opleidings- academisch of universitair ziekenhuis of medisch centrum gaat. Altijd en overal kun je processen optimaliseren om de kwaliteit van zorg te verbeteren en efficiënter in te richten. Daar zijn wij bij SuiteSurgery van overtuigd.

Kostenbeheersing
Personeelstekort
Ruimtegebrek
Borging van kwaliteit
Overvolle OK's
Patiënt comfort

Microchirurgische ingrepen en kleine operaties of behandelingen

Vaak worden microchirurgische ingrepen en kleine operaties of behandelingen uitgevoerd in een regulier operatiekamercomplex. Wanneer deze behandelingen verhuisd kunnen worden naar de concepten van SuiteSurgery wint iedereen.

Zorglandschap

Ziekenhuizen

Loop je aan tegen capaciteitsproblemen en grote, dure installaties of aanpassingen? Conflicterende verdeling tussen disciplines en typen operaties? Gebrek aan opleidings- en snijtijd? Verouderde ventilatietechniek? Herverdeling specialismen? Afschalen zorg door effecten pandemie? Speciaal hiervoor hebben wij met SuiteSurgery slimme, hoogwaardige oplossingen ontwikkeld.

Zelfstandige klinieken

Zie je een mooie locatie, maar lijkt integratie van een operatiekamer of goede behandelruimte lastig? Wil je niet afhankelijk zijn van externe operatiefaciliteiten? Wil jij snel opschalen met behoudt van veiligheid en kwaliteit? Wil je voorop (blijven) lopen op het gebied van innovatie? Dan zijn de oplossingen van SuiteSurgery precies wat je nodig hebt.

Verbetering van kwaliteit is voor iedereen mogelijk

Ben jij op zoek naar de innovatieve manier om snel te kunnen opschalen, maar toch de hoge kwaliteit te borgen? Onderken je ook de problematiek die de pandemie en bijvoorbeeld antibioticaresistentie laat zien? Onderken je dat schone lucht een belangrijke factor is in de keten van infectiepreventie? Dan bieden de concepten en producten van SuiteSurgery de perfecte oplossing

Schone lucht oplossingen

SuiteSurgery biedt ultra-schone lucht oplossingen en efficiënte (semi) mobiele operatiemogelijkheden. Op elke willekeurige operatielocatie een direct operationele, kostenbesparende, ultra-schone werk- en wondomgeving.

Facts & Figures

Wil je ook inzicht in alle specificaties en features? Download dan ons factsheet met alle details.

Client logo
H+MC
Het oog ziekenhuis rotterdam
Groene Hart Ziekenhuis
Eyecare network