Toul Meditech AB

Operio® Mobile

De mobiele ultra-schone lucht unit op een verstelbare standaard

De Operio® Mobile: compact, volledig mobiel en in hoogte verstelbaar.

Operio® Mobile is een ultra-schone lucht unit, volledig mobiel en stabiel op een in hoogte verstelbare voetstandaard op wielen met een geïntegreerd afneembaar instrumentenplateau, bedoeld voor gebruik in de operatiezone, die een gerichte, niet turbulente ultra-schone luchtstroom over de operatieplaats en/of steriele instrumenten produceert.

Ontdek de voordelen

Locatie onafhankelijk

Plaats de Operio® Mobile waar het nodig is: als extra schone lucht unit op de reguliere OK, in de behandelkamer voor intravitreale injecties, gebruik ‘m als voorbereidingsplek, altijd mobiel en in hoogte verstelbaar 100% Plug & Play.

Optimaal beschermd gebied

De hoogwaardige filtertechniek garandeert een beschermd gebied met minimaal ISO-5 deeltjesclassificatie en minder dan 5 KVE’s per m³. Een laserpointer toont het gegarandeerd beschermd gebied.

Elimineert bacteriën en virussen

Creëer een veilig chirurgisch klimaat en bescherm patiënt en behandelend team zodat luchtgedragen contaminatie geen kans krijgt.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

De beste techniek in een mobiel apparaat, direct beschikbaar waar en wanneer gewenst. Investeer niet langer in dure luchtbehandeling en differentieer op basis van type ingreep.

Verhoging patiënt comfort

De nieuwe walk-in-walk-out en office-based manier van behandelen geeft patiënten een compleet andere ervaring dan wanneer men de conventionele OK op moet.

Mobiel: geen installatie nodig

Plaats de Operio® Mobile daar waar u het nodig hebt, wanneer u het nodig hebt. Werk met één of meerdere units en creëer de ideale patiënten flow.

Locatie afhankelijk

Het unieke van de SurgiCube is dat je in vrijwel elke ruimte veilig kunt opereren! Plug & Play. Praktisch en snel inzetbaar! Beperkte operatieruimtes en capaciteit behoren tot het verleden. Is de ruimte volgepland? De SurgiCube kan namelijk in iedere overige ruimte worden geplaatst. Zo is de SurgiCube modulair opgebouwd met een duurzame constructie.

Gegarandeerd 100%
steriele lucht

Met de SurgiCube ben je verzekerd van 100% steriele lucht. De steriele luchtstroom wordt recht boven het operatiegebied naar beneden geblazen, over de volle breedte van het operatiegebied. Het opererende team kan zich vrij bewegen zonder een negatieve invloed uit te oefenen op het steriele veld. Alle mogelijke contaminatiebronnen worden buitenspel gezet.

Capaciteit en vrijheid van opschalen

Met de producten van SuiteSurgery is minder personeel nodig en kun jij jouw team efficiënter inplannen: de gehele operatieruimte steriel maken is slechts een kwestie van op de knop drukken. Mede daardoor kan op eenvoudige wijze en tegen relatief lage kosten extra operatie capaciteit worden gerealiseerd. Gemakkelijk opschalen, slimmer en efficiënter ondernemen is hierdoor snel realiseerbaar.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

SuiteSurgery zorgt voor kostenbesparing op meerdere gebieden. Als eerste bij aanschaf van de SurgiCube, omdat deze aanschafkosten een fractie zijn van die van een reguliere OK. Tevens wordt bespaard op de bouwkosten, huisvestingskosten, onderhoudskosten en energiekosten. Door deze besparingen worden de kosten per ingreep sterk gereduceerd, terwijl er periodiek meer ingrepen uitgevoerd kunnen worden. Win-win!

Verhoging patiëntcomfort

Patiënten ervaren het gehele proces (van entree tot vertrek) als veel prettiger, korter en persoonlijker dan binnen een reguliere OK. De toegankelijkheid van de SurgiCube speelt hierbij een belangrijke rol, evenals het feit dat het dragen van operatiekleding niet nodig is. Zelf plaatsnemen op de behandelstoel, niet hoeven omkleden en een snelle afhandeling van de ingreep creëert voor de patiënt een ontspannen setting.

Calamiteiten

Een ander voordeel van de SurgiCube is de snelle uitbreidingsmogelijkheid van de operatie capaciteit die de unit biedt bij rampen of externe calamiteiten. Ook bij interne storingen bieden onze producten een uitwijkmogelijkheid voor behandelingen. Met een klein stroomaggregaat kan de unit snel worden ingezet als (nood-)operatiefaciliteit.

Arrow icon
Arrow icon

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie aanvragen

Operio Mobile in detail

De Operio Mobile is overal inzetbaar, op de reguliere operatiekamer, in ambulante settings en in office-based-settings. Benieuwd naar de diverse mogelijkheden?

Facts & Figures

Wil je ook inzicht in alle specificaties en features? Lees er meer over op de website van Toul Meditech.

Client logo
H+MC
Het oog ziekenhuis rotterdam
Groene Hart Ziekenhuis
Eyecare network