Toul Meditech AB

Operio® Clinic

Een krachtige en efficiënte verrijdbare ultra-schone luchtreiniger

Creëer direct een veilig binnenklimaat

Operio® Clinic is een mobiele luchtreinigingsunit bedoeld voor gebruik in de normale binnen omgeving die een ultra-schone luchtstroom produceert. Het kan worden gebruikt voor het reinigen van de omgevingslucht in een willekeurige ruimte of kamer. Behalve een groot volume aan lucht dat continue gefilterd wordt, biedt de Operio® Clinic ook een Uv-licht functie voor het effectief vernietigen van de kleinste deeltjes uit de lucht die door de filters gevangen zijn. Doordat het Uv-licht enkel het filteroppervlak zelf bereikt, is de omgeving vrij van directe blootstelling aan het licht.

Ontdek de voordelen

Ultra-schone lucht

De Operio® Clinic genereert honderden kubieke meters schone lucht welke optimaal gefilterd wordt door professionele filters. Er zijn meerdere standen beschikbaar en de Operio® Clinic heeft een UV functie.

Mobiel

Plaats de Operio® Clinic in de ruimte waar het nodig is. Dat kan een vergaderruimte, het kantoor, de wachtruimte of een klaslokaal zijn. Schone lucht daar waar u het wilt, zonder installatie.

Plug & Play

De Operio® Clinic staat stabiel op wielen en heeft enkel een standaard stopcontact nodig. Kies de gewenste stand 1, 2 of 3 en filteren maar.

Prijs- kwaliteitverhouding

De professionele en solide Operio® Clinic komt uit dezelfde familie als al onze medische apparaten en wordt conform dezelfde kwaliteitseisen en specificaties geproduceerd en scherp geprijsd.

Comfort

De Operio® Clinic valt op door zijn onopvallende aanwezigheid. Een aangenaam geluidsniveau en een niet storende luchtstroming dragen bij aan het comfort in de ruimte zodat alle aanwezigen profiteren van de schone lucht zonder concessies te doen in algeheel comfort.

Corona-proof

De filteringfunctie van de Operio® Clinic vangt deeltjes uit de lucht van zeer klein tot groot waardoor ontzettend veel verschillende bacteriën en virussen geëlimineerd worden. Oók de corona varianten.

Locatie afhankelijk

Het unieke van de SurgiCube is dat je in vrijwel elke ruimte veilig kunt opereren! Plug & Play. Praktisch en snel inzetbaar! Beperkte operatieruimtes en capaciteit behoren tot het verleden. Is de ruimte volgepland? De SurgiCube kan namelijk in iedere overige ruimte worden geplaatst. Zo is de SurgiCube modulair opgebouwd met een duurzame constructie.

Gegarandeerd 100%
steriele lucht

Met de SurgiCube ben je verzekerd van 100% steriele lucht. De steriele luchtstroom wordt recht boven het operatiegebied naar beneden geblazen, over de volle breedte van het operatiegebied. Het opererende team kan zich vrij bewegen zonder een negatieve invloed uit te oefenen op het steriele veld. Alle mogelijke contaminatiebronnen worden buitenspel gezet.

Capaciteit en vrijheid van opschalen

Met de producten van SuiteSurgery is minder personeel nodig en kun jij jouw team efficiënter inplannen: de gehele operatieruimte steriel maken is slechts een kwestie van op de knop drukken. Mede daardoor kan op eenvoudige wijze en tegen relatief lage kosten extra operatie capaciteit worden gerealiseerd. Gemakkelijk opschalen, slimmer en efficiënter ondernemen is hierdoor snel realiseerbaar.

Scherpe prijs-kwaliteitverhouding

SuiteSurgery zorgt voor kostenbesparing op meerdere gebieden. Als eerste bij aanschaf van de SurgiCube, omdat deze aanschafkosten een fractie zijn van die van een reguliere OK. Tevens wordt bespaard op de bouwkosten, huisvestingskosten, onderhoudskosten en energiekosten. Door deze besparingen worden de kosten per ingreep sterk gereduceerd, terwijl er periodiek meer ingrepen uitgevoerd kunnen worden. Win-win!

Verhoging patiëntcomfort

Patiënten ervaren het gehele proces (van entree tot vertrek) als veel prettiger, korter en persoonlijker dan binnen een reguliere OK. De toegankelijkheid van de SurgiCube speelt hierbij een belangrijke rol, evenals het feit dat het dragen van operatiekleding niet nodig is. Zelf plaatsnemen op de behandelstoel, niet hoeven omkleden en een snelle afhandeling van de ingreep creëert voor de patiënt een ontspannen setting.

Calamiteiten

Een ander voordeel van de SurgiCube is de snelle uitbreidingsmogelijkheid van de operatie capaciteit die de unit biedt bij rampen of externe calamiteiten. Ook bij interne storingen bieden onze producten een uitwijkmogelijkheid voor behandelingen. Met een klein stroomaggregaat kan de unit snel worden ingezet als (nood-)operatiefaciliteit.

Arrow icon
Arrow icon

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie aanvragen

Operio® Clinic in detail

Operio® Clinic beter leren kennen? Neem contact met ons op om schoon schip te maken met stoffige ruimtes.

Facts & Figures

Wil je ook inzicht in alle specificaties en features? Lees er meer over op de website van Toul Meditech.

Client logo
H+MC
Het oog ziekenhuis rotterdam
Groene Hart Ziekenhuis
Eyecare network