Onze oplossingen

SuiteSurgery staat voor vernieuwende concepten: verbetering van schone lucht daar waar het ertoe doet en maakt het mogelijk met haar diverse producten om meer gedecentraliseerd en ook bijvoorbeeld office-based te gaan werken.

Operatieve zorg kan altijd beter

Wij zijn ervan overtuigd dat operatieve zorg altijd beter kan. En vanuit deze filosofie hebben we producten ontwikkeld die zeer innovatief zijn: de SurgiCube®, de SteriStay® en de Toul Operio® productlijn. Met onze producten kun je een enorme verbeterslag maken. Zowel op snelheid, veiligheid, capaciteit, kostenefficiëntie en patiëntcomfort.

SurgiCube International BV

De SurgiCube® wordt internationaal met fantastische resultaten gebruikt. Er zijn wereldwijd reeds honderdduizenden operaties uitgevoerd.

Plug & Play
Locatie onafhankelijk

Toul Meditech AB

De SteriStay® en de Operio® productlijn zijn een aanwinst voor iedere behandelruimte om een optimaal schoon chirurgisch werkgebied te creëren voor schone en hoog infectiegevoelige behandelingen bijeen grote diversiteit aan disciplines.

Optimaal schoon
Mobiel en Plug & Play

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Informatie aanvragen

Veilig én vooruitstrevend

Onze producten voldoen aan alle internationale veiligheidseisen en zijn in verschillende situaties optimaal toe te passen.

Facts & Figures

Wil je ook inzicht in alle specificaties en features? Download dan ons factsheet met alle details.

Client logo
H+MC
Het oog ziekenhuis rotterdam
Groene Hart Ziekenhuis
Eyecare network